autó

Autót szeretnél vásárolni?

Szerinted az autóbérlés körülményes és ráadásul drága is? Mi rácáfolunk erre, csapatunk elérhető áron ad bérbe kocsikat.

City Rent A Car Autókölcsönző Kft - mikrobusz, személy- és hűtős teherautó bérlés

Az autóbérlés régi ipar Budapesten és országosan is. Sok a cég, nagy a kínálat. A City Rent A Car Autókölcsönző Kft központi telephelye Törökbálinton a DEPO-ban van.

Nálunk előnyös autóvétel igényelhető!

Az autóvétel manapság sem egyszerűfeladat. Azok, akik az új autó vásárlása mellett döntenek, legtöbb esetben egy régebbi modellt szeretnének újabbra cserélni.

Változatos kocsis játékok, ahol minden számít aminek legalább négy kereke van.

Nem mindenki szereti az autós játékokat, de mivel te ezt olvasod talán szoktál velük néha játszani. Amúgy nem egy ördöngösség velük játszani, mivel nagy részük inkább ügyességi játék.

Az autóalkatrészek lecserélésére szükség van

Néha nagy szükség lehet az autóalkatrészek lecserélésére, ugyanis ha nem tartjuk karban autónkat, akkor könnyen cserbenhagyhat minket.

Mercedes szervíz

Az MJ-Car Kft. a kilencvenes évek közepétől foglalkozik autóalkatrészek forgalmazásával.

Autógumi Webshop

Lejárt a nyárigumi szezonja? Kint tombol a hideg és a fagy, de Te még nem szerezted be az időjárásnak megfelelő autógumikat? A legjobb minőségű téli gumikat keresed?

Autófényező műhely

Szeretne autófényező lenni? Akkor ezt most könnyen megteheti, mert szerte az országban indulnak direkt erre a módszerre szakosodott tanfolyamok, képzések.