esküvői fotós

Brigifotó - esküvői fotós és rendezvény fotózás festői helyszíneken

Mielőtt férjhez mentem, 5 évig Londonban éltem, így folyékonyan megtanultam angolul és felsőfokú nyelvvizsgát is tettem. A fotózás gyerekkorom óta a hobbim, így egyből megragadtam a lehetőséget, és Angilában beiratkoztam egy fotós tanfolyamra. Ott kötöttem életre szóló barátságot Carl Weiss fotóssal, akiról sokan tudják, hogy évek óta rendszeresen jár Magyarországra. Több kiállítása is volt, illetve tanfolyamokat is tartott. Londonban vásároltam meg az első profi, tükörreflexes Canon fényképezőgépemet.
Később, visszatérve szülővárosomba megérintett a digitális fotózás, a képszerkesztés, így beletanultam a Photoshop, Lightroom és más kép- és videoszerkesztő programok használatába.

Profi esküvői fotózás Nyíregyházán, festői helyszíneken

Az esküvői fotózás izgalmas és emlékezetes esemény és hát persze az egész esküvői felhajtás az.

Fotozsurnaliszta esküvői fotózás

Illés Dániel évek óta fotozsurnaliszta stílusban fotózza az esküvőket. Beállított fotók helyett pillanatfotók sorozatával mutatja be egy esküvő számtalan momentumát.

Torzsa Lajos - esküvői fotós

Mindig is vágytál egy olyan blogra ahol könnyedén hozzáférhetsz a legjobb esküvői fotósra illetve minden információt megtekinthetsz munkásságáról és szolgáltatásairól?

Esküvői fotós Nyíregyháza

A The Bell Weddings professzionális esküvői fotós pár vállalkozása, akiknek az esküvői fotó munka mellett a szenvedélyük is.