flash

Jóféle játékok mindenkinek

A magyar online játékos világ már sok-sok éve jelen van és már a mi oldalunk is a sokadik évét tapossa az internet világában mert 2008 azért nem tegnap volt.

Játékod: ingyenes játék portál

Ingyen játékok honlapunkon bárki próbára teheti játékos tudását! Gyere és szórakozz kedvedre a számtalan játék valamelyikével, vagy akár többel is.

Zuma játékok ingyen

Szereted a gyors és nagy koncentrációt igénylő internetes játékokat? Gyorsan képes vagy jó döntéseket hozni? Meglátod rövid időn belül a színek közti összefüggéseket?

Zuhatag játékok ingyen

Szeretnél teljesen kikapcsolódni egy igen hosszú nap után? Több különböző figura között gyorsan felismered az egyformákat? Villám mód ki tudod választani az egymáshoz illő színeket és típusokat?

Vonatos játékok ingyen

Régi vágyaid között szerepel az, hogy vezethess egy mozdonyt? Kiskorodban játékvasutakat építettél és azzal játszottál hosszú órákon keresztül?

Micimackó játékok

Ki ne ismerné a Százholdas Pagony kedves lakóit? Micimackó és barátai több generáció gyermekkorában is fontos szerepet játszottak.

Autós játékok online

Az Autós Játékok oldalán megtalálod az internet legjobb ingyenes autós, kocsis, motoros, kamionos, terepjárós, versenyzős, forma 1-es játékait, melyek mindegyike teljesen ingyenesen játszható, letölté

Repülő játék

Bizonyára már te is láttad a Top Gun című filmet. Most itt az alkalom, hogy te is átéld a hivatásosan kiképzett légi harcosok kalandos mindennapjait.