flash

Jóféle játékok mindenkinek

A magyar online játékos világ már sok-sok éve jelen van és már a mi oldalunk is a sokadik évét tapossa az internet világában mert 2008 azért nem tegnap volt.

Játékod: ingyenes játék portál

Ingyen játékok honlapunkon bárki próbára teheti játékos tudását! Gyere és szórakozz kedvedre a számtalan játék valamelyikével, vagy akár többel is.

Zuma játékok ingyen

Szereted a gyors és nagy koncentrációt igénylő internetes játékokat? Gyorsan képes vagy jó döntéseket hozni? Meglátod rövid időn belül a színek közti összefüggéseket?

Vonatos játékok ingyen

Régi vágyaid között szerepel az, hogy vezethess egy mozdonyt? Kiskorodban játékvasutakat építettél és azzal játszottál hosszú órákon keresztül?

Autós játékok online

Az Autós Játékok oldalán megtalálod az internet legjobb ingyenes autós, kocsis, motoros, kamionos, terepjárós, versenyzős, forma 1-es játékait, melyek mindegyike teljesen ingyenesen játszható, letölté

Repülő játék

Bizonyára már te is láttad a Top Gun című filmet. Most itt az alkalom, hogy te is átéld a hivatásosan kiképzett légi harcosok kalandos mindennapjait.

Online ügyességi játékok

Unod a felesleges lövöldözést? Új kihívásra vágysz? Az Ügyességi Játékok szuper oldala elhozza neked mindezt. Tedd próbára az ügyességed, oldalunkon igazi próbatételekre lelsz.

Autós játékok ingyen

Felbőgő motorok, adrenalin, kihívás, sebesség... Az autós játékok weboldalon minden adott a remek szórakozáshoz.