szerviz

Itech Szerviz Központ Budapest VII. kerületében

Netán gondok akadtak számítógépével? Van úgy, hogy a hiba viszonylag könnyen orvosolható mert apró beavatkozásra van szükség, de mégis azt a bizonyos apró hibát nagyon nehéz észre venni. Miért áldozná az idejét ilyenekre amikor az Itech Rendszerház és Szerviz Kft. leveszi a terheket a válláról, hogy Ön idejét azzal tölthesse amivel csak szeretné?

Hidraulika szerviz, mely nagy múltra tekint már vissza

Azonnal hidraulika szerviz után kell kutatnia a neten, hiszen meghibásodott egy hidraulikus alkatrésze? Látogasson el szaküzletünkbe, ahol teljeskörű szerviz szolgáltatásokkal várjuk Önt.

Mercedes szervíz

Az MJ-Car Kft. a kilencvenes évek közepétől foglalkozik autóalkatrészek forgalmazásával.

Számítástechnikai webáruház Békásmegyeren

Számítástechnikai webáruházunk és szervizünk megtalálható Budapesten Békásmegyer városrészben.

Műszaki vizsgáztatás

A műszaki vizsga felkészíti az autót az engedélyeztetési műszaki vizsgára, javítások és korrekciókon keresztül.

Pc szervíz

Ha egy megbízható pc szerviz az, amire szüksége van, mert a számítógépe éppen fölmondta a szolgálatot, akkor forduljon bizalommal hozzánk.

Speedy autó szervizek

A Speedy gépkocsiszerviz a '70-es évek végén alakult Franciaországban, mára a legnagyobb autószerviz hálózattá nőtte ki magát Európában.

City Szerviz

City Szerviz Magyarország új és egyedülálló autószerviz hálózata, mely magas műszaki felkészültségű és felszereltségű szervizekben egységes, előre kalkulálható kedvező szolgáltatási és alkatrész árakk