wellness

Honnan tudhatod pontosan, hogy a csapatépítő tréning eredményes volt?

Csapatépítő tréning rendezésénél sokan sokféle tényezőt vesznek figyelembe. És helyszínt, valamint programokat sokan biztosítanak hozzá. Összeszedni néhány embert nem akkora dolog.

Megnyitott a verpeléti Villa Rigo Panzió!

Vidéki környezet, olaszos miliő - nálunk tartalmat kap a "dolce vita!"

Üdüljön ön is Zalakaros wellness szállodájában

Zalakaros Wellness szállodájának ajánlatával érdemes élni, mert nagyon színvonalas és kényelmes üdülést biztosít minden kedves üdülni vágyó számára.

A legjobb siófoki szállások itt!

Keresi azt a szállodát, ahol kipihenheti magát, ahol feltöltődhet mind testileg mind szellemileg? Akkor látogasson el hozzánk a Mala Garden szállodába!

Kényelmes wellness Zalakaros legjobb szállodájában

A wellness Zalakaros színvonalas és igényes szállodájában a Hunguest Hotel Damonában a legkényelmesebb, ezért ha ön üdülést szervez a családjának, akkor mindenképpen jó hogyha itt a szállodánkban tölt

Pihenje ki magát luxuskörülmények között az Oxigén Hotelben!

Messze a zajos városoktól várjuk Önt és kedves családját egy élvezetes Wellness kikapcsolódásra. A gyönyörű elhelyezkedés mellett szobáink is árasztják a nyugodtságot, amely minden hozzánk ellátogatót garantáltan feltölti energiával.

Hévíz apartman olcsón

A Hévíz apartman mostanában nagyon felkapott lett, mert mindenki rájött, hogy ilyen színvonalú nyaralást sehol máshol nem kap meg ennyi pénzért!

Egy akciós csomagajánlat a Szallasguru.hu-n

Minden héten más akciós csomagajánlat! Egy hét egy csomagajánlat akár 60 % kedvezménnyel! Ingyenes online szállásfoglalási lehetőség.