Brigifotó - esküvői fotós és rendezvény fotózás festői helyszíneken

Mielőtt férjhez mentem, 5 évig Londonban éltem, így folyékonyan megtanultam angolul és felsőfokú nyelvvizsgát is tettem. A fotózás gyerekkorom óta a hobbim, így egyből megragadtam a lehetőséget, és Angilában beiratkoztam egy fotós tanfolyamra. Ott kötöttem életre szóló barátságot Carl Weiss fotóssal, akiról sokan tudják, hogy évek óta rendszeresen jár Magyarországra. Több kiállítása is volt, illetve tanfolyamokat is tartott. Londonban vásároltam meg az első profi, tükörreflexes Canon fényképezőgépemet.
Később, visszatérve szülővárosomba megérintett a digitális fotózás, a képszerkesztés, így beletanultam a Photoshop, Lightroom és más kép- és videoszerkesztő programok használatába.

Mivel elsősorban embereket, arcokat, portrékat szeretek fotózni, ezért is választottam foglalkozásomnak az esküvői és portréfotózást, majd született meg a Brigifotó. A mai napig minden szertartáson megérinti a lelkem, amikor két szerelmes pár örök hűséget fogad egymásnak.
Többféle esküvői csomaggal állok a házasulandók rendelkezésére, így szívesen vállalok akár egész napos fotózást is, amely a délelőtti előkészületek (fodrász, kozmetikus, öltözködés, smink, stb.) megörökítésével indul, a kikérővel folytatódik, ahonnan a polgármesteri hivatalba és a templomba látogatunk. Ha nem hívtok esküvői videóst, akkor filmfelvételeket is készítek a fontosabb eseményekről. Nagyon fontos, hogy a kreatív fotózásra legalább 2 órát tervezzetek, hogy valóban szép és művészi fotókat tudjak rólatok készíteni. Habár este a lakodalom (vacsora, torta, tánc és mulatság) akár reggelig is eltarthat, én megvárom a menyasszonytáncot és a holdvény keringőt. Ekkor, és a templomi fotózás megörökítéséhez szükséges a profi fotós felszerelés, hiszen sötétben egy amatőr géppel nem lehet szép és éles képeket készíteni.
Mire a nászútról hazatértek és kipihenitek magatokat, addigra én is elkészülök a fotók retusálásával és egy video slide elkészítésével, amiket a honlapomon megtekinthettek és rendelhettek is belőle.
Persze nem csak esküvői fotózást vállalok, hiszen stúdiómban glamour, családi, baba, gyerek és állatfotózásokra is mindenkit szeretettel várok.
Cégeknek pedig rendezvény, üzleti, céges és termékfotózással, valamint grafikai munkákkal állok a rendelkezésére.

Your rating: Nincs Average: 10 (2 votes)
Link: Brigifotó
http://brigifoto.hu