Itech Szerviz Központ Budapest VII. kerületében

Netán gondok akadtak számítógépével? Van úgy, hogy a hiba viszonylag könnyen orvosolható mert apró beavatkozásra van szükség, de mégis azt a bizonyos apró hibát nagyon nehéz észre venni. Miért áldozná az idejét ilyenekre amikor az Itech Rendszerház és Szerviz Kft. leveszi a terheket a válláról, hogy Ön idejét azzal tölthesse amivel csak szeretné?

Nézzen szét weboldalunkon, látogasson el a laptop netbook notebook szerviz webáruházunk kínálatában ahol mindig friss információk és akciók várják Önt a lehetőségekkel kapcsolatban, valamint tudakozódhat itt a nálunk megvásárolható alkatrészekkel kapcsolatban is.

Vállalkozásunk fő profilja a különböző számítástechnikai eszközök szakszervizelése. Szakterületünk a személyi számítógépek, laptopok, netbookok, notebookok, tablet gépek és lcd készülékek javítása és teljes körű bevizsgálása. Miután konzultált velünk, hozza be minél gyorsabban hozzánk az elromlott számítógépet, mert csak a helyszíni bevizsgálás után tudunk korrekt árajánlatot tenni a javításra. Rengeteg referenciával és nagyon hosszú gyakorlattal és tapasztalattal vegyes szakmai múlttal rendelkezünk. Reméljük úgy dönt, hogy igénybe veszi szolgáltatásunkat és időt spórolhatunk Önnek is.

Your rating: Nincs Average: 10 (2 votes)
Link: laptop szervíz
http://www.szamitogepszerviz.info/