Állatok, állatvilág

A kutya fülgyulladás gyakran előforduló megbetegedés

A kutyák fülének gyulladása (külső hallójárat vagy fülkagyló gyulladás) az egyik leggyakoribb megbetegedés ami kedvenceinket érinti. Rendkívül kellemetlen, akár fájdalmas, viszketéses tünetekkel járó megbetegedés.

Egyedi igények szerinti plakett készítése

Kisállat plakett egyedi igények szerint a Pet-stone kínálatában! A kiskedvenceinkkel eltöltött idő csodás kincs. Szóval nem véletlen, hogy rengetegen családtagként kezelik őket.

Mindent a lovakról

Aki ült már lóháton és megtanulta ezt a remek sportot ami nem csak a testet, hanem a lelket is feltölti, otthonában sem kell lemondania szeretett négylábújáról.

Minőségi kutyaeledel, jutalomfalatkák

A jutalomfalatok segítségével kutyusainkat tudjuk ösztönözni. Ha minőségi kutyaeledel keresésében vagyunk, akkor mindenképpen érdemes szétnézni a www.granatapetshop.hu boltjában.

Szeretne sertéstenyésztéssel foglalkozó céget választani

Egyre nehezebb olyan sertéstelepet találni, ahol minden az előírásoknak is megfelel.

Kutyatáp magas minőségben

Kutyaeledel beszerzés előtt áll, és fontosnak tartja, hogy a legjobbat adja kedvencének?

Eladó minőségi állateledelek!

Nagyon szeretsz játszani a kiskutyáddal és bármit megtennél, hogy minél hamarabb nőjön meg és erősödjön, hogy majd tudj vele rengeteget sétálni?

Megbízható állatorvost keres Veresegyháza közelében?

Az Őrbottyáni Állatorvosi Rendelő és Rehabilitációs Központ kedvezményes kezelésekkel támogatja a jogszabályi változtatások következtében egyre nehezedő anyagi terhekkel sujtott gazdasági haszonállat- tartókat.