Informatika

Prémium Linképítés Siófokon

Szeretnél előkelő helyet a Google találati listáján? Szívesen látnál több látogatót? Egy weboldal megléte önmagában ehhez nem elég. Ilyenkor keresőoptimalizálásra, SEO-ra van szükség.

Az ISO 9001 szabvány segítségével sikeresebbé teheti üzletét

Az ISO 9001 szabvány bevezetésével versenyképesebbé válik a piacon, a tisztázott, világosan lefektetett szabályok révén csökkennek vásárlói reklamációk.

Autó szerviz szoftver az áttekinthetőségért

Az AutoSmart autószerviz program segítségével könnyedén rendszerezheti ügyfeleit.

Keresőoptimalizálás az üzlete sikeréért

Ma már a vásárolni szándékozó vagy a szolgáltatást kereső ügyfél, vagyis a leendő ügyfél nem az üzletbe tér be először és kér tájékoztatást, hanem az internetes keresőket használja erre a célra.

Egyedi, személyre szabott Magento webshop készítése

Vállalkozását, újonnan indított webáruházát szeretné sikerre vinni? Régebbi, elavult, netalán veszteséges webshopját korszerűsítené? Visszatérő vásárlókat, egyre bővülő forgalmat szeretne?

Biztonságos adat tárolás szolgáltatása

Céges adatokat biztonságos körülmények között lehet tárolni az Invitelnél. Az adat tárolás szolgáltatását többféle csomagban lehet megrendelni. Az alapcsomag havi díja bárki számára megfizethető.

A ViveHuman névre hallgató rendszer

Vállalkozásunk olyan program fejlesztésén dolgozik, amely figyeli a virtuális környezet változásait.

Laptop alkatrészeket szeretne?

Laptop alkatrészek? Nem tudja, hogy hol vásárolhatna olcsó áron? Nem ismeri a lehetőségeket, mert eddig még nem volt rá szüksége?