Jog, ügyvédek

Az összes szerződésminta egy helyen

A Jogkövetővel egy cég vagy vállalkozás valamennyi kötelező- és ajánlott szabályzatát, és a mindennapi ügyletekhez, foglalkoztatáshoz, együttműködéshez szükséges szerződéseket be tudja szerezni.

NHK: Cégalapítás vagy ingatlanvásárlás Ausztria területén magyar ügyvédi segítséggel

Cégalapítás, munkajog, ingatlanügyek Ausztriában - nagy szakmai tapasztalattal rendelkező, Bécsben működő ügyvédi irodával, magyar ügyvéd segítségével.

Hiteles jogi fordítások szakértőktől

Fordítóirodánk az elmúlt húsz évben számos tapasztalatra tett szert a szakfordítások terén, ezen belül is a jogi fordítás a speciális szakterületünk.

Dr. Vidákovics Béla Zsolt, ügyvéd

Ön vagy hozzátartozója ellen büntetőeljárás indult, bűncselekmény elkövetésével vádolják, gyanúsítottként szeretnék kihallgatni? Szeretné lehetőségeit megvitatni egy tapasztalt szakemberrel?

Jogi úton dől majd el, kinek van igaza

Évekig vezettem úgy, hogy megúsztam közlekedési baleset nélkül, úgy alakult, hogy a csaknem 15 éves jogosítványom sem védett meg, hogy ez örökre így maradjon.

Az ingatlanjogi ügyek szakértője

Előfordulhat hogy az ingatlan adásvételi szerződés mellé pont az energetikai tanúsítványt nem készíttette el? Hogyan lehetséges ez? Valószínűleg nem figyelmeztette a jogi képviselője. A Dr.

Ügyvédi iroda Budapesten

Azért ajánlok ügyvédi irodát Budapesten, mert egyik pillanatról a másikra eljöhet az az idő, amikor valakinek szüksége lesz jogi segítségre.

A felmondási idő szabályairól

Az alábbi cikk a felmondási idő szabályairól szól. 2012. július 1-től hatályba lépett Magyarországon az új Munka Törvénykönyve (2012. évi I.