Számítástechnika

Linlib könyvtári program

A Linlib integrált könyvtári rendszer a kis és nagy könyvtárak könyvtári munkafolyamatainak egészére biztosít teljes körű szolgáltatást.

Ezért rossz, ha dobozos szoftverben gondolkodik!

Nem ért a szoftverfejlesztés témájához. Hiszen Önnek saját cége van, más iparágban tevékenykedik. Miért is kellene értenie? Nem várhatja el senki, hogy szoftverszaki legyen. Tényleg nem.

Rendelj te is Samsung külső merevlemezeket

Fontos megjegyezni amennyiben bármilyen adat tárolót vásárolunk nem szabad sajnálnunk a minőségre a pénzt, mivel gondoljunk bele, ha tönkre megy az adathordozó valószínűleg leveszítjük az összes rajta

A legjobb dokumentumkezelés itt

Próbáld ki a rEVOLUTION Software Kft. legújabb dokumentumkezelési rendszereit.

Laptop javítás remek áron

Ha szeretnéd, hogy minden a legnagyobb rendben legyen laptop javításkor, akkor válaszd a mi laptop szervizünket. Nem kell a magas költségek miatt aggódni, hisz olcsón dolgozunk. Hogy miért?

Gyors letöltés: QuickTime Player

Nagyszerűen képes lejátszani video és audió fájlokat ez a szoftver, melyet nagyon könnyen és ingyen letölthet erről a honlapról. Mac és Windows esetében lehetséges használni.

Itech Szerviz Központ Budapest VII. kerületében

Netán gondok akadtak számítógépével? Van úgy, hogy a hiba viszonylag könnyen orvosolható mert apró beavatkozásra van szükség, de mégis azt a bizonyos apró hibát nagyon nehéz észre venni. Miért áldozná az idejét ilyenekre amikor az Itech Rendszerház és Szerviz Kft. leveszi a terheket a válláról, hogy Ön idejét azzal tölthesse amivel csak szeretné?

A számlázás elengedhetetlen eszköze a Symboltech

A számlázásban a legfontosabb hogy minden folyamatot tudjon kezelni a szoftver, amellyel dolgozunk.