egyedi

Egyedi pólók készítése

Az egyedi pólónak mindig nagyon nagy sikere van! Ha nincs már ötleted, hogy kinek mit vegyél akkor oldd meg a dolgot nagyon könnyedén mégpedig egy ilyen ajándékkal!

Passtartó nyakpánt

A reklámkampányokhoz tartozó ajándékok között a céges nyakpántok, mint promóciós meglepetés egyre elterjedtebb. Nálunk a legkülönfélébb, logózható darabok között válogathat.

Egyedi naptár készítése

Az egyedi naptár különleges meglepetés lehet rokonaink, kollégáink részére, valamint gyakorlatilag tetszőleges eseményre ajándékozható, karácsonytól kezdve családi ünnepekig.

Emblémázott reklámbögre

Marketing célú bögrék egyedülálló választéka. Rövid határidejű, vagy azonnali rendeléseket is felveszünk, megállapodás függvényében kiszállítással.

Egyedi autólámpák és indexek

Webáruházunkban többféle stílusnak megfelelő, utángyártott tuning első és hátsó lámpák, oldalindexek, ködlámpák, széles választéka található meg. Kristály, LED-es, nappali fényes, angel eyes, projektoros típusok. Több lámpa sötétített és átlátszó kivitelben is választható.

Honlapkészítés kis és közepes vállalkozások részére csomagajánlatokkal

Honlapkészítés mellett döntött, mert cége bevétele egyre csökken, és még nem képviselteti magát a világhálón szolgáltatásaival vagy termékeivel?

Reklám pendrive

Promóciós célú USB memóriák készítését vállaljuk, személyre szabott emblémázási eljárással, igény szerint különleges díszcsomagolással.

Egyedi, klasszikus vagy épp modern konyhabútorok

Ha szeretné felújítani konyháját, de még nincsenek pontos elképzelései vagy éppen egyedi igényei vannak, keresse fel az RMP Bt. oldalát, ahol megtekintheti a cég színvonalas termékeit!