javítás

Itech Szerviz Központ Budapest VII. kerületében

Netán gondok akadtak számítógépével? Van úgy, hogy a hiba viszonylag könnyen orvosolható mert apró beavatkozásra van szükség, de mégis azt a bizonyos apró hibát nagyon nehéz észre venni. Miért áldozná az idejét ilyenekre amikor az Itech Rendszerház és Szerviz Kft. leveszi a terheket a válláról, hogy Ön idejét azzal tölthesse amivel csak szeretné?

Orvosi berendezések

Az orvosi műszerek javítása felelősségteljes feladat, hiszen lehet hogy pont egy életmentő műszert kell megjavítani.

Pénztárgép üzemeltetés

Napjaink gazdasági helyzetében nem szégyen ha az ember egy vállalkozás beindításakor nem feltétlenül ragaszkodik egy új pénztárgép beszerzéséhez, hiszen egy használt - ám hasonlóan jól működő - gép is

Gázkészülékek javítását vállaljuk

Gázkészülékkel fűti a lakásást? Akkor tudja bizonyára, hogy a gázkészülékeket évente javasolt felülvizsgáltatni.

Autófényező műhely

Szeretne autófényező lenni? Akkor ezt most könnyen megteheti, mert szerte az országban indulnak direkt erre a módszerre szakosodott tanfolyamok, képzések.

Bőrkabát javítás szakértőktől!

A bőrkabátjavítás nem egyszerű feladat, de vannak hozzá értő emberek akiknek gyerekjáték. A bőr rendkívül alapos és profi munkát igényel így ne bízzuk bárkire rá ezt a felelősségteljes munkát.

PC Egyszeregy

A számítógép használatát, a lelassult PC felgyorsítását, PC építését, valamint a PC-hibák megelőzését és meghibásodott PC javítását oktatom, tanítom online e-book, videó tananyag és hírlevelek, cikkek

Pc szervíz

Ha egy megbízható pc szerviz az, amire szüksége van, mert a számítógépe éppen fölmondta a szolgálatot, akkor forduljon bizalommal hozzánk.