A pénzügyi fordítások spcialistája - Business Team Translations fordítóiroda

Miért a Business Team Translations Fordítóirodát válassza, ha pénzügyi fordításra van szüksége?
Mert mi teljeskörű szolgáltatást nyújtunk megfizethető áron. Pénzügyi fordítási szolgáltatásunkat könnyedén, hivatalos weboldalunkon is pár kattintással igénybe veheti. Pénzügyi dokumentumait elküldve, mi rögtön egy személyre szóló, egyedi ajánlatot külünk Önnek.
17 éves tapasztalatunknak köszönhetően jól ismerjük a pénzügyi piac szigorú elvárásait, és meg tudunk bírkózni velük:
- Professzionális szakfordító kollégáink már több, mint ezer megrendelést fordítottak le sikeresen a világ valamennyi nyelvén. Külön specialitásuk az angol, német, magyar és francia nyelvek ismerete.
- Technolgóiai fejlesztésünknek köszönhetően Önnek nem kell aggódnia a szűk határidők betartása miatt. Ha dokumentuma haladéktalan fordítást igényel, ajánljuk Önnek a sürgős fordítási szolgáltatásunkat. Ebben az esetben külön odafigyelve, több terminológus, lektor és szakfordító fog közösen dolgozni az ön projektjén. A fordítás így nemcsak gyors, de precíz, és kiemelkedő minőségű is lesz.
- 17 éves működésünk alatt mindig a legjobb szolgáltatást kínáltuk ügyfeleinknek. Olyan cégek vették már igénybe pénzügyi fordítási szolgáltatásunkat, mint az OTP Garancia / Groupama Biztosító , Hochtief Construction AG vagy a Bradmore King Sturge, OREX Óra-Ékszer Kereskedőház Rt.
- Az ügyfeleink kiemelt kérései között szerepeltek az alábbi fordítások:

hivatalos/hiteles pénzügyi fordítások

számlák

európai Uniós vagy hazai pl. közbeszerzési pályázatok

pénzügyi kimutatások

főkönyvfordítás, főkönyvi kivonatok

kontrolling beszámolók

Tőzsdei ügyletekkel kapcsolatos dokumentumok

adózással kapcsolatos szövegek, adóigazolások

pénzügyi szoftverek súgói/ használati útmutatói,

Nehéz lenne minden szolgáltatásainkat részletesen leírni, ezért ha kérdése van, vagy ajánlatot szeretne kérni keresse fel hivatalos weboldalunkat! Mi készen állunk, megbízásaira!

No votes yet
Link: pénzügyi fordítás BTT fordítóiroda
http://businessteam.hu/penzugyi-forditas/