Építőipar

Tetőfedés halasztott fizetési lehetőséggel

Vállalkozásunk, a Tetőző cég több szakmailag is elismert tetőfedő csapatból áll, így az egész ország területén gyorsan és akár halasztott fizetéssel is vállalunk tetőfedést, tetőszigetelést és tetőfel

MIért fontos a gyengeáramú tervezés, kivitelezés

Fejlődő vállalkozás, mely a tulajdonos, alkalmazottak tudását szeretné kamatoztatni. Több mint 20 éve foglalkoznak gyengeáramú rendszerek tervezésével, kivitelezésével.

Incelor Épületautomatizálás

Napjainkban már nem tudunk elképzelni olyan új építésű házakat, melyekben ne lenne külön külön vezérelhetőek a redőnyök, távirányítóval nyithatóak a garázskapuk vagy garázsajtók, esetleg távolórl elér

Biztonsági ajtók nagy választékban beépítéssel!

A hazai építőipari piac egyik legismertebb tagja a biztonsági bejárati ajtók piacán.

Amikor egy daru egy nagyberuházás nélkülözhetetlen kelléke

Nélkülük nem lesz sikeres a nagyberuházása. Miről is van szó?

Bobcat-et szállíttatna? Erre figyeljen!

Egy targonca egy raktárban, vagy egy bobcat egy építkezésen. Bizony ahhoz, hogy munkavégzésbe, vagy a helyére álljon, segítségre van szükség.

Rendeljen most Ön is öntöttvas kandallót!

Egy öntöttvas kandalló már önmagában is egy kiváló befektetés. Nemcsak, hogy megvan a maga varázsa, hanem hatékony és tartós is. A Szabó Kandalló biztosíthatja a legjobb minőséget korrekt áron.

A szivattyú webáruház színes kínálata

Szivattyút vásárolni ma már online is lehetséges, nem kell rohangálni, hanem kényelmesen nézelődve házhoz tudjuk rendelni a kiválasztott terméket.