Étel-ital, gasztronómia

Minden információ a ribizliről

A ribizli igazi C-vitamin bomba, négyszer többet tartalmaz ebből az immunrendszer számára is nélkülözhetetlen vitaminból, mint a narancs. De nemcsak ezen a téren kivételes gyümölcs.

Liza Kft: ízletes tepertő snack diétázóknak is

A Liza Kft már több mint húsz éve szolgálja ki megrendelőit a sós ropogtatni valók sokféle változatával, folyamatosan megújuló ízekben és formákban.

Gluténmentes liszt, lisztérzékenyeknek!

Mivel a liszt az egyik alapvető élelmiszer a konyhában, nagy fejtörést okozhat egy lisztérzékeny gyerek az édesanyja számára.

Étel rendelés lehetősége itt!

Vállalatunk alkalmazottai nagyszerű ételeket készítenek az óvodák, nyugdíjas központok részére, illetve ünnepek, céges események alkalmából finom falatokat az állófogadásokhoz.

A chia mag egészségügyi előnyei

A chia mag egy sivatagi növény termése, aminek fogyasztása során elérhető a szervezetünk koleszterinszintjének csökkenése, és a jó koleszterinünk mennyise megnő.

Funky Pho: szenvedélyünk az ázsiai, azon belül is a vietnami konyha.

Megvalósult álom, ez a Funky Pho. Egy gasztroblogger-újságíró és egy IT-marketing szakember közös álma.

Füstölt fürjtojás kapható.

Cégünk fürjtojások forgalmazásával foglalkozik. Nyers, füstölt változatban is kapható, de megkóstolhatja konzervként is. A rendelés nagyon egyszerű, a kiszállítás gyors.

Karácsonyi ételek receptjei

Desszertként karácsonykor szeretnél egy habos túrós sütit készíteni, és ezzel meglepni kedves vendégeid? A leg tutibb karácsonyi recepteket a mi oldalunkon találod meg.