Étel-ital, gasztronómia

Minden információ a ribizliről

A ribizli igazi C-vitamin bomba, négyszer többet tartalmaz ebből az immunrendszer számára is nélkülözhetetlen vitaminból, mint a narancs. De nemcsak ezen a téren kivételes gyümölcs.

Étel rendelés lehetősége itt!

Vállalatunk alkalmazottai nagyszerű ételeket készítenek az óvodák, nyugdíjas központok részére, illetve ünnepek, céges események alkalmából finom falatokat az állófogadásokhoz.

A chia mag egészségügyi előnyei

A chia mag egy sivatagi növény termése, aminek fogyasztása során elérhető a szervezetünk koleszterinszintjének csökkenése, és a jó koleszterinünk mennyise megnő.

Funky Pho: szenvedélyünk az ázsiai, azon belül is a vietnami konyha.

Megvalósult álom, ez a Funky Pho. Egy gasztroblogger-újságíró és egy IT-marketing szakember közös álma.

Füstölt fürjtojás kapható.

Cégünk fürjtojások forgalmazásával foglalkozik. Nyers, füstölt változatban is kapható, de megkóstolhatja konzervként is. A rendelés nagyon egyszerű, a kiszállítás gyors.

Karácsonyi ételek receptjei

Desszertként karácsonykor szeretnél egy habos túrós sütit készíteni, és ezzel meglepni kedves vendégeid? A leg tutibb karácsonyi recepteket a mi oldalunkon találod meg.

Biotermék üzlet itt!

Biotermékeket keresel? Szeretnél egészségesen élni, bevezetni az egészséges táplálkozást? Lépj fel honlapunkra és nézz szét bátran minőségi és kiváló termékeink között.

Csokit venne?

Magvas csoki? Nagyon szereti, és ha teheti, akkor vásárol is belőle? Sokat ad a minőségre, és a csokit is ez alapján válassza?