Fotó, fotózás

Brigifotó - esküvői fotós és rendezvény fotózás festői helyszíneken

Mielőtt férjhez mentem, 5 évig Londonban éltem, így folyékonyan megtanultam angolul és felsőfokú nyelvvizsgát is tettem. A fotózás gyerekkorom óta a hobbim, így egyből megragadtam a lehetőséget, és Angilában beiratkoztam egy fotós tanfolyamra. Ott kötöttem életre szóló barátságot Carl Weiss fotóssal, akiról sokan tudják, hogy évek óta rendszeresen jár Magyarországra. Több kiállítása is volt, illetve tanfolyamokat is tartott. Londonban vásároltam meg az első profi, tükörreflexes Canon fényképezőgépemet.
Később, visszatérve szülővárosomba megérintett a digitális fotózás, a képszerkesztés, így beletanultam a Photoshop, Lightroom és más kép- és videoszerkesztő programok használatába.

Akciós fényképezőgép kínálat amit érdemes megtekinteni

A Tenno Foto webáruházában folyamatos akciókkal várják a vásárlókat, szinte mindig megtalálható valamilyen akciós fényképezőgép, tartozék vagy kiegészítő, amiket jelentős kedvezménnyel megvásárolhat.

Kiváló minőségű vászonfotók mindenkinek

Szereti a vászonképeket, de valami személyeset és egyedit akar a falára? A lakberendezéssel foglalkozó boltokban talál vászonképet, de azok nem egyedi darabok, hanem sorozatgyártmányok.

A legjobb vászonkép akció itt!

Többnyire mindenkinek van valamilyen elképzelése, hogy hogyan szeretné berendezni a lakását, illetve még arról is, hogy milyen típusú kép lógjon a falon.

Házasságkötési fotózás magas minőségben

Nem kell hatalmas összegre számítania, ha egy profi fotóst kér fel arra, hogy élete egyik legjelentősebb eseményét képek formájában megörökítse.

Blog a fotózásról, fotósoknak

Mindenki szeretne szép képeket készíteni, ehhez azonban nem elegendő mindössze a fotózást távolról figyelni, és venni egy jó gépet.

Esküvő fotózás, hogy profi fotók maradjanak emlékül.

Lassan itt van élete egyik legfontosabb napja, mikor összeköti életét a szerelmével. Ha esküvő, akkor egy fotós, aki szívén viseli az esküvőjüknek a megörökítésének terhét.

A mindent eldöntő óriásplakát

Egyre több az utcákon is az óriásplakát, mert ezzel a reklámmal lehet a legtöbb embert megszólítani.