Sport, sportolás

Horgász kellékek rendelése az internetről

Egy horgász számára fontos, hogy a megfelelő eszközökkel rendelkezzen, hiszen az már a fél sikert jelenti. Kiváló minőségű horgász kellékek online is rendelhetőek.

A thai box, amit neked is látni kell!

Ha téged is érdekel a harcművészet, a küzdősportok, akkor itt az ideje, hogy megnézd és kipróbáld a thai box edzést, az igazi muay thai rendszert.

Minőségi Insane Toys termékek

A snowscoothungary.hu nem véletlen örvend nagy népszerűségnek manapság, ugyanis a weboldalon a trendi és minőségi hórollerek érhetőek el.

Kidball szórakozás

Nehezen veszed rá gyermeked a mozgásra, esetleg épp az ellenkezője áll fenn és túlteng az energiától? A kidball minden gyerkőc számára remek szórakozás és egyben testmozgás is lesz!

Az aikido bemutatása

Az aikido más, mint a többi harcművészeti ág, hiszen a japán katonai harci művészetek történelmi tradícióiból kialakult sportnál nem a fizikai erő kifejtése áll központban, hanem a test és szellem egy

Aikido sportegyesületünkben gyerekek és felnőttek egyaránt gyakorolnak.

Az aikidot Ueshiba Morihei japán harcművész fejlesztette ki különböző harcművészeti technikákból. A sportág lényege az, hogy testünk és szellemünk egyesülésével kezeljük a konfliktusokat, ne legyőzzük az ellenfelet, hanem elhárítsuk a támadását.

Yoyo és jojó trükkök

A yoyo egy több évszázados hagyománnyal rendelkező ügyességi játék, mely az idők során számos fejlődésen ment át, így napjainkban inkább az extrém sport kategóriába tartozik.

Speedfitnessről hallott már?

Nem tudod hogy tudnál rövid idő alatt egészségesen lefogyni? Sok mindent kipróbáltál de a várt eredmény mindig elmaradt? Türelmetlen vagy és szeretnél már végre karcsú lenni?