Számítástechnika

Linlib könyvtári program

A Linlib integrált könyvtári rendszer a kis és nagy könyvtárak könyvtári munkafolyamatainak egészére biztosít teljes körű szolgáltatást.

Rendelj te is Samsung külső merevlemezeket

Fontos megjegyezni amennyiben bármilyen adat tárolót vásárolunk nem szabad sajnálnunk a minőségre a pénzt, mivel gondoljunk bele, ha tönkre megy az adathordozó valószínűleg leveszítjük az összes rajta

Laptop javítás remek áron

Ha szeretnéd, hogy minden a legnagyobb rendben legyen laptop javításkor, akkor válaszd a mi laptop szervizünket. Nem kell a magas költségek miatt aggódni, hisz olcsón dolgozunk. Hogy miért?

Gyors letöltés: QuickTime Player

Nagyszerűen képes lejátszani video és audió fájlokat ez a szoftver, melyet nagyon könnyen és ingyen letölthet erről a honlapról. Mac és Windows esetében lehetséges használni.

Itech Szerviz Központ Budapest VII. kerületében

Netán gondok akadtak számítógépével? Van úgy, hogy a hiba viszonylag könnyen orvosolható mert apró beavatkozásra van szükség, de mégis azt a bizonyos apró hibát nagyon nehéz észre venni. Miért áldozná az idejét ilyenekre amikor az Itech Rendszerház és Szerviz Kft. leveszi a terheket a válláról, hogy Ön idejét azzal tölthesse amivel csak szeretné?

A számlázás elengedhetetlen eszköze a Symboltech

A számlázásban a legfontosabb hogy minden folyamatot tudjon kezelni a szoftver, amellyel dolgozunk.

Problémás a számítástechnika vállalkozásában?

A számítástechnika az egyik legdinamikusabban fejlődő iparág, ezért az informatikai rendszerek is egyre bonyolultabbak, melyek üzemeltetése különös szakértelmet igényel.

Photoshop tippek

A photoshop apró fortélyait szeretnéd elsajátítani lehetőleg minél rövidebb idő alatt?