Számítástechnika

Linlib könyvtári program

A Linlib integrált könyvtári rendszer a kis és nagy könyvtárak könyvtári munkafolyamatainak egészére biztosít teljes körű szolgáltatást.

Laptop javítás remek áron

Ha szeretnéd, hogy minden a legnagyobb rendben legyen laptop javításkor, akkor válaszd a mi laptop szervizünket. Nem kell a magas költségek miatt aggódni, hisz olcsón dolgozunk. Hogy miért?

Itech Szerviz Központ Budapest VII. kerületében

Netán gondok akadtak számítógépével? Van úgy, hogy a hiba viszonylag könnyen orvosolható mert apró beavatkozásra van szükség, de mégis azt a bizonyos apró hibát nagyon nehéz észre venni. Miért áldozná az idejét ilyenekre amikor az Itech Rendszerház és Szerviz Kft. leveszi a terheket a válláról, hogy Ön idejét azzal tölthesse amivel csak szeretné?

A számlázás elengedhetetlen eszköze a Symboltech

A számlázásban a legfontosabb hogy minden folyamatot tudjon kezelni a szoftver, amellyel dolgozunk.

Problémás a számítástechnika vállalkozásában?

A számítástechnika az egyik legdinamikusabban fejlődő iparág, ezért az informatikai rendszerek is egyre bonyolultabbak, melyek üzemeltetése különös szakértelmet igényel.

Photoshop tippek

A photoshop apró fortélyait szeretnéd elsajátítani lehetőleg minél rövidebb idő alatt?

Notebook vásárlás

Szeretnél új és márkás notebookot vásárolni? Tekintsd meg online áruházunk kínálatát és válassz Acer, Asus és egyéb márkájú laptopjaink közül!

Számlázzon akár 20 mp alatt a rEVOL Express számlázó programmal

Ön még mindig kézzel számláz? Áttért már a gép számlázásra, de számlázó programja az őrületbe kergeti? Ismerje meg a rEVOL Express számlázó programot.